Speel mee in “WE DOEN HET WEL ZELF” (25-26-27-29 april)

Wunderbaum zoekt zelfredzame burgers om mee te spelen in hun voorstelling met de toepasselijke titel WE DOEN HET WEL ZELF. Een muzikale voorstelling over de kracht en het risico van het eigen initiatief in een tijd waarin we van de overheid steeds minder hoeven te verwachten.

Zij speelden de voorstelling al eerder op het St–‐Baafsplein, maar dit keer presenteert NTGENT hem op de volgende locatie: de Gentse Oude Dokken (DOK), op 25, 26, 27 en 29 april 2017. Voorafgaand aan de voorstellingen zullen zij een repetitie middag organiseren.

Ze zijn specifiek op zoek naar:

* De burgemeester van Gent.

* Een duurzaam ondernemer of een innovatief groen initiatief.

* Een succesvolle ondernemer met een niet–‐westerse achtergrond.

* Een bijzonder project dat via crowdfunding gefinancierd is.

* Een jonge liberaal.

* Een hondeneigenaar en een hond.

* Een taxichauffeur.

* Een postbode.

* Een Airbnb aanbieder.

* Een particulier die asielzoekers opvangt.

* Een turn(st)er of koorddanser(es).

* Een grote man.

* Een oudere vrouw.

Naast deze specifieke mensen zijn zij ook op zoek naar mensen die een ander initiatief hebben of daaraan meewerken. En mensen die het gewoon heel erg leuk vinden om mee te spelen. Heb je zin om mee te doen, neem dan snel contact op via mariella@wunderbaum.nl.